30 Aralık 2008 Salı

Alex Fenerde Kaldı


Fenerbahçe Kulübü yaptığı açıklamada, teknik direktör Luis Aragones’in Brezilyalı futbolcu Alex de Souza’yı istemediği haberlerinin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
Medyada bu yönde yer alan bir haber üzerine, kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, "Teknik direktörümüz sayın Aragones’in Alex’i istemediği yönünde yer alan haberlerin tamamı gerçek dışı ve uydurmadır. Sayın Aragones’in Alex ile ilgili kesinlikle ne yönetimimize, ne de herhangi bir kişi ya da basın kuruluşuna bu şekilde bir yorumu olmuştur" denildi.
Başkan Yıldırım’ın, teknik direktör Aragones’in Alex’in görevini Deivid’e vereceğini söylediği iddialarının da gerçeği yansıtmadığı vurgulandı.

MENAJERLERİ 5 OCAK’TA GELECEK

Fenerbahçe ile olan sözleşmeleri sezon sonunda bitecek Alex, Lugano ve Deivid’in menajerinin, transfer görüşmesi için 5 Ocak Pazartesi günü İstanbul’a geleceği bildirildi.
Kulübün üç futbolcuyla da sözleşme yenilemek istediği belirtilen açıklamada, "Alex, Lugano ve Deivid’in menajeri daha önceden planlandığı üzere 5 Ocak’ta İstanbul’a gelecek. Yapılacak görüşmeler ile ilgili bilgiler yine kamuoyuyla paylaşılacaktır" denildi.

Hiç yorum yok:

Bu Blogda Ara

Tüm spor haberleri yanı başınızda tek gereken www.barteuo.blogspot.com a girmek ve spor haberlerine bakmak...

CANLI ANLATIM

Ceza&Killa Hakan DELİGHT